Scandic Parken i Ålesund

scandic-alesundGjestenes behov er i fokus ved dette hotellet. Strategisk plassert i Ålesund by garanterer det gode opplevelser for deg, enten du er på familieferie, tur med vennegjengen eller på forretningsreise.

Beliggenhet

Scandic Parken ligger midt i hjertet av vestlandsbyen Ålesund. Her er det kort vei til byens mange severdigheter og aktiviteter. En 10 minutters kjøretur unna finner man et av Norges beste akvarier, Atlanterhavsparken, med Europas største selutstilling og mange andre attraksjoner. Tar man bena fatt er det bare en liten spasertur til Ålesund museum, Hurtigrutekaien og Jugendstilsenteret. Like bak hotellet ligger Aksla Utsiktspunkt hvor man kan se utover hele byen og fjorden utenfor.

Rom

4 Deluxrom foto Richard Andre BrevikScandic Parken har 197 røykfrie gjesterom fordelt på 7 kategorier: budsjettrom, standardrom, superior extra rom, juniorsuite, hjørnesuite, toppsuite og handicaprom. Fra mange av rommene i de øverste etasjene er det flott utsikt ut mot fjorden og øyene rundt Ålesund. Alle rommene er utstyrt med minibar, TV med tv-kanaler, badekar eller dusj og gratis trådløst internett. Suitene på hotellet har separert stue og soverom. Enkelte suiter har også balkong, gjestetoalett og spisestue. Se her for bestilling: Ålesund hotell

Fasiliteter

Hotellet kan smykke seg med tittelen «Sunnmøres største kurs- og konferansehotell» og har hele 15 møterom tilgjengelig, klare til å dekke alle dine kurs- og konferansebehov. Restauranten Brasserie Normandie i 2. etasje tilbyr en à la carte meny med et variert utvalg av førsteklasses retter laget med ferske, lokale råvarer fra hav og land. Med et sterkt fokus på frokosten ved Scandic Parken er du garantert til å få i deg dagens viktigste måltid, helt kostnadsfritt selvfølgelig. Hotellbaren er et perfekt sted til å få noe godt i glasset eller en liten aperitiff før middagen. Personalet assisterer deg gjerne med tur- og billettkjøp til Ålesunds mange attraksjoner. Hotellet har ubetjent, gratis parkering.