Active Hotel

tonsberg2-kopiReiser man til Norges eldste by – altså Tønsberg – med barn, så har man i praksis ikke noe bedre alternativ enn å sjekke inn på Active Hotel når man søker Tønsberg overnatting. Det er et familievennlig sentrumshotell som blant annet byr på eget innendørs basseng, samtidig som man får gratis inngang til badeland når man overnatter på hotellet.

Beliggenhet

Active Hotel er et sentrumshotell i Active Hotel som ligger et lite stykke utenfor selve bytorget og den mest sentrale delen av byen. Med et stykke mener vi en avstand på drøye kilometeren, slik at man enkelt kan oppleve hele Tønsberg til fots dersom man oppholder seg på Active Hotel – samtidig som hoteller ligger noe skjermet til fra støy og den slags. Hotellet ligger dessuten svært nært havet (Vestfjorden), og byr på flott utsikt spesielt om sommeren. Nærmeste nabo til hotellet er for øvrig byens populære badeland, som gjør at Active Hotel er det optimale førstevalget for barnefamilier på tur i Tønsberg.

Rom

Active Hotel er ikke det største hotellet i byen, med 65 gjesterom. Følgelig vil det for barnefamilier være viktig å bestille rom i god tid i forkant av reisen, og da spesielt i sommersesongen. Rommene er forholdsvis enkelt innredet og det er lite som minner om moderne interiør her, og standarden tilsvarer 3 stjerner. Prisnivået er dog nokså hyggelig, og de største rommene har plass til hele fire personer. Utover dette så er det vanlige dobbeltrom som gjelder. Samtlige rom er utstyrt med fasiliteter som TV, hårføner og telefon. Trådløst internett er gratis og tilgjengelig på rommene.

Fasiliteter

Som navnet til hotellet tilsier så er dette et hotell med mange fasiliteter. Som gjest på hotellet kan du nyte godt av gratis inngang til det nærliggende badelandet. Barna kan kose seg i hotellets eget spillrom, og både badstue og boblebad er tilgjengelig. Du kan også kose deg i hotellets eget innendørsbasseng, eller svette bort i treningssenteret. Utover dette så er frokost inkludert i prisen, og hotellet har egen snackbar. Resepsjonen har døgnåpent og tilbyr grunnleggende resepsjonstjenester, samtidig som hotellet har 2 møterom disponible for forretningsreisende.