3 hotell midt i sentrum av Kristiansand

norwegen-krisitansand-alterhafenKristiansand er en forholdsvis kompakt og liten by på kysten av Sørlandet, men samtidig er avstandene mellom severdighetene såpass stor at de fleste vil ønske å bo sentralt i sørlandshovedstaden. Vi gjør det enkelt for deg å finne hotell ved å anbefale tre hotell midt i sentrum av Kristiansand.

Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel-kjeden har et av de mest sentralliggende hotellene i Kristiansand. Hotellet ligger så godt som midt i hjertet av byen, med en avstand på knappe 300 meter til det som defineres som selve sentrum av byen. Det betyr at du ved å ta beina til hjelp kan oppleve det meste av attraksjoner i byen, samtidig som butikker, restauranter, utesteder og så videre ligger i nær tilknytning til hotellet. Comfort Hotel Kristiansand byr for øvrig på designerinnredning med moderne hotellrom tilsvarende en kvalitet på 3 og en halv stjerne.

Clarion Hotel Ernst


Clarion Hotel Ernst er ett av få 4-stjerners hotell i selve sentrum av Kristiansand. Hotellet byr på tilnærmet luksuriøs standard, med interiør og innredning som er nokså unik i norsk hotellsammenheng. Samtidig så er beliggenheten optimal for turister som besøker Kristiansand, med det meste av severdigheter og fasiliteter i umiddelbar nærhet av hotellet. Dyreparken ligger for øvrig en avstand på i overkant av en mil fra hotellet, noe som gjelder de fleste sentrumshotellene i byen.

First Hotel Kristiansand

First Hotel Kristiansand er et av de mest rimelige sentrumshotellene i hjertet av Kristiansand. Hotellet byr på overnatting i Kristiansand på moderne rom, tilsvarende en kvalitet på 3 og en halv stjerne, men som samtidig er billigere enn mange av de konkurrerende hotellene i nærheten. Det er dog et forholdsvis lite hotell med kun 47 gjesterom, men med mange fasiliteter som egen restaurant, nattklubb, hage, parkering og møterom. De største rommene har plass til fire personer, slik at hotellet må regnes som familievennlig.